معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۱/۱۰
متون آموزشی / دستورالعمل های تغذیه ای در دوران کرونا
 تغذیه  در دوران نقاهت بیماری کووید 19 دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس در مدارس            
 بسته ی آموزشی تغذیه ویژه کارشناسان تغذیه در 4030  راهنمای بالینی تغذیه نوزاد و شیرخوار با شیر مادر در مادران شیرده مورد قطعی , محتمل ابتلا به ویروس کووید 19                                                   
 توصیه های بهداشتی برای مراقبت از بیماران مبتلا به کووید 19 در منزل مدیریت تغذیه ای تظاهرات گوارشی   
 تغذیه سالم در پیشگیری و درمان بیماری کرونا ویژه طلاب علوم دینی تغذیه در دوران واکسیناسیون  
 
 
 
 نکات مهم تغذیه ای در پیشگیری  از ابتلا به ویروس کرونا اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان   
 توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تنفسی کرونا تغذیه سالم در پیشگیری و درمان کرونا ویروس ویژه ی طلاب   
 راهنمای ارائه مشاور تغذیه  تلفنی به افراد میتلا به کووید 19دستورالعمل درصد گیری آمار آموزش در سطح دانشگاه از سال 1397   
 راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس    
 طب سنتی و کرونا                        
 مدیریت تغذیه در پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی کودکان ونوجوانان در دوران کرونا    
تاریخ به روز رسانی: 1401/06/02
تعداد بازدید: 17797
امتیازدهی
میانگین امتیازها:2 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شهركرد، ميدان انقلاب، معاونت بهداشتي
كدپستي :         تلفن :32224591-038
دور نگار:32224492-038
behdasht@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1403/01/10
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal