کتابخانه مرکزی
۱۴۰۳/۲/۱
1399/07/16
آپلود پایان نامه های دانشگاه در نرم افزار کتابخانه ای آذرسا

به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد می رساند آپلود پایان نامه های چاپی دانشگاه که قبلاً فایل الکترونیکی آن موجود نبود، در نرم افزار کتابخانه ای آذرسا به پایان رسید. پروژه آپلود پایان نامه ها در نرم افزار آذرسا از تیرماه تا مهرماه 1399 به طول انجامید. در این پروژه خانم افشارپور (ریئس کتابخانه مرکزی دانشگاه)، خانم ها عباسیان، علایی و چهرازی (کتابداران بخش فنی کتابخانه)، خانم طهماسبی (کتابدار بالینی بیمارستان آیت اله کاشانی) و خانم کاظمی (کتابدار دانشکده دندانپزشکی) همکاری نمودند. از تعدا کل 1774 پایان نامه دانشگاه تا شهریور ماه 1399، تعدا 1236 پایان نامه در این پروژه در نرم افزار آذرسا آپلود شدند. ما بقی این تعداد پایان نامه ها، به خاطر عدم دسترسی به فایل الکترونیک آن پایان نامه یا مشکلات فنی در بارگزاری فایل های الکترونیک امکان پذیر نبود.

تز، رساله یا پایان‌نامه، نوشته‌ای است که به وسیله داوطلب درجه دانشگاهی به عنوان یکی از شرایط احراز آن ارائه می‌شود. پایان نامه منبع اطلاعاتی ارزشمندی برای علاقمندان به آن حوزه موضوعی بوده و معمولا اساس تدوین مقاله ها یا کتاب های منتشر شده بعدی می شوند و تا آن زمان تنها مدرک دسترس پذیر آن فعالیت علمی محسوب می شوند. پیش از این، پایان‌نامه های دانشگاه در کتابخانه دانشکده پزشکی واقع شده بود و دسترسی و بهره گیری از اطلاعات پایان‌نامه‌ها تنها از طریق مراجعه حضوری به کتابخانه امکان پذیر بود.

تعداد کل پایان نامه های دانشگاه تا شهریور 1399

1774 پایان نامه

تعداد پایان نامه ها ی دارای متن الکترونیک (آپلود شده)

1236 پایان نامه

تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس : شهرکرد، مجتمع آموزشی رحمتیه ، کتابخانه مرکزی
کدپستی :8813833435           تلفن :33333226-038
                   دور نگار :33331471-038
                      centlib@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1403/02/01
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.