مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۴
1403/02/04
وجود هزار و 796 تخت بیمارستانی فعال در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری از وجود هزار و 796 تخت بیمارستانی فعال در استان خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر علی مختاری در تشریح این خبر اظهار داشت: از این تعداد هزار و 557 تخت تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی و 239 تخت غیردانشگاهی است.

وی افزود: از تعداد تخت‌های بیمارستانی استان 453 تخت در بیمارستان هاجر(س)، 380 تخت در بیمارستان آیت الله کاشانی، 200 تخت در بیمارستان ولیعصر(عج) بروجن، 150 تخت در بیمارستان شهدا فارسان، 80 تخت در بیمارستان سینا جونقان، 231 تخت در بیمارستان سیدالشهدا لردگان، 44 تخت در بیمارستان اردل، 39 تخت در بیمارستان کیار و چهار تخت در مراکز درمانی کوهرنگ و مالخلیفه فعال است.

دکتر مختاری اضافه کرد: در دولت سیزدهم یک هزار و 500 میلیارد تومان تجهیزات درمانی وارد استان شد.

وی ادامه داد: راه‌اندازی بخش پیوند کبد غرب کشور با بیش از 500 میلیارد ریال اعتبار و انجام 10 عمل جراحی موفق، خرید و ورود بیش از 15 هزار میلیارد ریال تجهیزات پزشکی به استان، راه‌اندازی بخش لیزیک چشم بیمارستان کاشانی با دستگاه لیزر اگزایمر پیشرفته به ارزش سه هزار و 500 میلیارد ریال و خرید دستگاه سی‌تی آنژیوگرافی به ارزش دو هزار و 100 میلیارد ریال بخشی از اقدامات انجام شده در حوزه درمان می‌باشد.

وی بیان داشت: خرید نخستین دستگاه اسپکت‌سیتی پیشرفته به ارزش شش هزار و 500 میلیارد ریال و خرید اولین دستگاه رادیوتراپی در بخش دولتی استان به ارزش دو هزار میلیارد ریال از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: با فراهم شدن فضای فیزیکی مناسب، تمام دستگاه های وارده شده به استان راه اندازی می شوند.

دکتر مختاری ادامه داد: از سال1400 تاکنون 187 پزشک متخصص و 23 پزشک عمومی در استان جذب شد.

به گفته وی، توسعه توریسم درمانی و گردشگری سلامت در استان از اولویت های کنونی است.
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.